Announcement

Collapse
No announcement yet.

Black Ops this Friday the 19th, from 9pm Sydney time

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • #16

    I have a funny feeling that qport error is name related, every time i try join a server with someone with a similar name i get that error (usually tell cos my mates are on and they tell me im already playing) i could be wrong but that seems to be the only common factor i found so far.

    @Xolaris: sorry mate but this game even with its flaws SHITS on WaW which was a low point for COD games IMO, WaW only ranked slightly higher than MW2 and that was only due to the zombie mode.
    I agree that MW1 was an epic achievement in its right, and black ops isn't quiet that good, but still an awesome game.

    Comment

  • #17

    The qport error seems to be about trying to connect when the server thinks you already are.

    Unfortunately there's nothing I can do about it. Just another BO server problem that needs to be patched.

    Comment

    • #18

      I agree. WAW sucked. Far worse than MW2 as far as I'm concerned.

      Comment

      • #19

        I don't think WAW sucked at all. It was no modern warfare, but it was still enjoyable. At least it wasn't as buggy as this release.

        IW make more aesthetically pleasing games though. Trey have this blocky feel to their games. Like a rigidity.

        Comment

        • #20

          Originally posted by grandinferno View Post
          IW make more aesthetically pleasing games though. Trey have this blocky feel to their games. Like a rigidity.
          Im actually inclined to agree with that comment, but given the fun factor of black ops so far i can over look it.

          Comment

          • #21

            Every time I play using the m60 I start screaming maniacally while firing it for some reason. Is this normal?

            Comment

            • #22

              Originally posted by Jay View Post
              Every time I play using the m60 I start screaming maniacally while firing it for some reason. Is this normal?
              RRRRAAAAAAAAAAAA

              Comment

              • #23

                So fucking classic. I love that movie.

                "SUPPLIIIIIIIIES!"

                Edit: The awesomeness.

                Comment

                • #24

                  good find GI, you get to drink from... THE FIREHOSE!

                  Comment

                  • #25

                    I also have the crossbow now. Fun ahoy.

                    Comment

                    • #26

                      Lag now fixed, on ctf server at least, probably both. No choke/packet loss. Smooth sailing - all green.

                      Also reserve slots are now working, but there's a limit of 5 slots per server. Each slot has a unique password.

                      Speak to Unseen, feary, grandinferno, jay, myself or OD on Mumble for the passwords.

                      Comment

                      • #27

                        Originally posted by rec View Post
                        Lag now fixed, on ctf server at least, probably both. No choke/packet loss. Smooth sailing - all green.

                        Also reserve slots are now working, but there's a limit of 5 slots per server. Each slot has a unique password.

                        Speak to Unseen, feary, grandinferno, jay, myself or OD on Mumble for the passwords.
                        are the passwords the same as the ones you initially set?

                        Comment

                        • #28

                          Had a go on a random server, theres an improvement (i.e lagometer is all green, mostly) , but the random hitches are still there.

                          Which is the bit that makes it unplayable.

                          Comment

                          • #29

                            Done driver updates, and all the console commands in the tweak thread?

                            Comment

                            • #30

                              Originally posted by Jay View Post
                              Done driver updates, and all the console commands in the tweak thread?
                              Good luck

                              Comment

                              • Working...
                                X
                                Back to Top